80-90-es    

évek

    Külső lejátszók


      Külön     ablakban


Hallgassa itt nagy idők nagy slágereit!

              

4 évesek
vagyunk!


Hogy fizetni tudjuk a jogdíjakat és a technikai költségeket,  alapítványunk kéri az Ön támogatását is. A nonprofit Rádió Gold működését magánszemélyként és cégként is támogathatja. Számlaszámunk: Egri Nyitott Kapu Alapítvány, 10300002-10595584-49020015  Várjuk adója 1%-át is.  Adószámunk:18590867-1-10   Támogatását és az eddigi adományokat is köszönjük.

Kérjük, támogassa online rádiónkat, hogy még sokáig hallgathassa!

60-70-es évek

Ez a Rádió Gold nagy idők nagy slágereivel, örökzöld slágereivel!


A  Rádió Gold online műsorát 4 éve azért indította el az Egri Nyitott Kapu Alapíváy, hogy az idősebb korosztályt szórakoztassuk fiatalságuk kedvenc slágereivel. Így aztán aki emlékszik még a Teenager Party zenéire, aki a  60-70-es évek nagy slágereit ismét felidézné, nálunk megteheti.

Itt retro slágerek, örökzöld lemezek várják a popzene klasszikusaival, a rock 'n' roll hőseivel. Online rádiónkban nagy idők legnagyobb magyar és külföldi slágereit hallgathatja egész nap.

‪A Rádió Gold  Elvis Presley, a Beach Boys vagy éppen Jimmi Hendrix nagy slágereivel várja a hallgatókat és nem csak 50 felett. Aki a magyar előadókat kedveli, annak sem kell messzire menni, Kovács Katitól kezdve Zalatnai Sarolta vagy éppen Zorán dalait is meghallgathatja.

A Rádió Gold  online rádió, itt tiszta zene szól, szöveg nélkül. A külföldi sikerek mellett a  Táncdalfesztiválok slágerei is megszólalnak a Rádió Gold  adásán.

Nálunk csak jó zene megy, a 60-as és 70-es évek nagy slágereivel. Sőt, újdonság, hogy közkívánatra megszólalnak a 80-as és 90-es évek slágerei is, a  korszak legnagyobb dalaival, disco sikereivel.

A Rádió Gold műsorában a szöveget és a reklámokat meghagyjuk másoknak. Hallgassák újra a régi kedvenc slágereket a Rádió Gold műsorán!

Műsorunk ingyenesen hallható, azonban adásunk készítése költségekkel jár. Fizetnünk kell a jogdíjakat és az internetes szolgáltatás költségeit is.

Kérjük támogassa rádiónk működését. Köszönjük. Egri Nyitott Kapu Alapítvány.

Számlaszámunk: Egri Nyitott Kapu Alapítvány, 10300002-10595584-49020015