Minden jog fenntartva. Készíti az Egri Nyitott Kapu Alapítvány.            https://online-radio.hu    https://www.onlineradiok.com/

Impresszum | Adatkezelés                                                               http://livestat.hu/     https://myonlineradio.hu/       https://radjo.hu/

                                                                                                                                     

E-mail: goldmusic.hu kukac gmail.comRÁDIÓ GOLD 2014-2019
NAGY IDŐK NAGY SLÁGEREIVEL ‘80-90-es évek POPUP
‘60-70-es évek

      

   Rólunk... Köszöntjük... Itt az online Rádió Gold.

A legnagyobb magyar és külföldi slágerekkel a '60-70-es (és 80-90-es) évekből…Négy éves az 50+ korosztály értékmentő online rádiója!

Magyarországon négy évvel ezelőtt nem szólt  egy országos földi sugárzású zenei rádió sem azoknak, akik a ‘60-70-es években voltak teenagerek, fiatal felnőttek. Ezért az Egri Nyitott Kapu Alapítvány kísérletképen elindított számukra egy online music  rádiót.

Amikor ezek az emberek fiatalok voltak, forradalom volt a hazai és a külföldi könnyűzenei életben. Szólt a Teenager Party, a rock and roll, beköszöntött a beatkorszak, jött a rock, a disco meg a funky  és sokan ezeken a ma már retro dalokon nőttek fel.

A folytatás...

Várjuk az Ön segítségét is…

Szerzői jogdíjak, az internetes nagy sávszélességű kapcsolat, a műsorkészítés technikai, szerkesztési költségei, esetleges fejlesztés évente komoly kiadást jelentenek az alapítványnak, biztosítva a régi nagy slágerekkel sok ezer ember szórakozását.

Kérjük, hogy támogassák törekvéseinket, hogy egyre több idősebb és fiatalabb hallgató szórakozhasson, hallgathassa online az örökzöld slágereket a nonprofit Rádió Gold segítségével.

Köszönettel vesszük, ha segítenek az online Rádió Gold megismertetésében, elérésében. Ezért kéréssel fordultunk azokhoz, akik megtehetik, hogy nyújtsanak segítséget, akár csak egy link közzétételével honlapjukon, a rádió terjesztésében, megismertetésében.

Tisztelet és köszönet azoknak, akik ezt megtették.

A Rádió Gold műsora az eltelt 4 év alatt szép sikert ért el a '60-70-es évek legjobb slágereivel, valamint most már külön csatornán a ‘80-90-es évek dalaival is. A legendás előadók dalait közvetítő rádió - mint hallgatóink írták- visszahozta fiatalságukat. Az aranylemezeket, a '60-70-es évek popzenei klasszikusait bemutató music rádió online működik. A Google statisztikájából kiolvasható, hogy a fiatalabb korosztályokat is érdeklik ezek a régi nagy slágerek.

Így nekik akár egy kis ismeretterjesztés, értékmegőrzés, kellemes élmény lehet a Rádió Gold, nagy idők nagy slágereivel. Persze az idősebb korosztályoknál a hallgatottság is nagyobb. Az örökzöld slágerek hallgatóinak fele egyébként a hölgyek közül kerül ki.

Az akkori slágerek és előadóik közül nagyon sok most is értékes, a Beatlestől a Deep Purple dalain keresztül az Omegáig. Ezeknek ma is szólni kell.

Mára már a magyar internetes rádiók hallgatottságának élvonalához tartozunk. Ez a sok-sok jó zene mellett annak is köszönhető, hogy nincs szöveg, egyelőre még reklámok sem, csak szignálok.

A Gold nem feledkezik meg a magyar előadókról és a magyar retro  slágereket kedvelőkről sem. Bemutatjuk a Táncdalfesztiválok nagy slágereit, a magyar beat-pop-rock-korszak indulását, nagy sikereit. Olyan régi nagy slágerek kerülnek adásba, amiből kiváló válogatást lehet készíteni a néha már elfelejtett előadókkal is.

Egészséges mix mûsort hallhat az, aki rákattint a radiogold.hu weboldalra. Rock and roll, beat, vagy reggae, egy kis country? Mindegyik. A műsorban a legnagyobb egykori slágerek szólnak, műfaji kötöttségek nélkül.
Ezek a dalok a slágerlisták első helyeit ostromolták a 60-70-es és 80-as években és most is emlékeket idéznek. A tisztán zenei műsorra naponta már több ezren kattintanak és négyezer-hétszáz követője van a Facebook oldalunknak is.

Kérjük, támogassa rádiónkat, hogy még sokáig hallgathassa! Számlaszámunk: Egri Nyitott Kapu Alapítvány, 10300002-10595584-49020015.

                                             Köszönjük!